Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Iris

Mijn naam is Iris van der Graaf, eigenaresse en allround hairstyliste van HAIRFASHION AT HOME. Ik heb sinds 1996  ervaring in het kappersvak en ben in het bezit van alle vakdiploma´s en gespecialiseerd in haarkleuringen.

Kwaliteit

Regelmatig volg ik cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends in het kappersvak. Door alleen met de beste producten te werken bent u verzekerd van topkwaliteit.

Gemak

Ontdek het gemak van een hairstyliste bij u thuis of op het werk en kies voor kwaliteit en service tegen scherpe tarieven, het knippen van uw kinderen in hun vertrouwde omgeving, professionele hairstyling zonder wachttijden en geknipt worden wanneer het u, en uw gezin, schikt.

Voor afspraken kunt u telefonisch contact opnemen of  het contactformulier invullen, je wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld.

Hairfashion at Home by Iris
Copyright © 2021 Hairfashion at Home by Iris
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren